Realizowanie nowych pomysłów i wypróbowywanie przepisów to dla nas coś fantastycznego. Dziś mamy nowe bezglutenowe racuchy z rodzynkami. Są pyszne, łatwe w wykonaniu i zasmakują każdemu łasuchowi. Dzi ...
Marta
11125 wyświetleń
2
polubień
paź 11, 2017
Udostępnij
Dynia to bardzo zdrowe warzywo spożywane jesienią. Jej miąższ oraz pestki są bogate w witaminy i składniki mineralne potrzebne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Niestety obecnie bardziej kojar ...
Kasia
5842 wyświetleń
1
polubień
paź 14, 2016
Udostępnij
Racuchy drożdżowe marzą się zapewne wielu osobom na diecie eliminującej gluten. Wiele osób błędnie myśli, że wykonanie racuchów, które nie zawierałyby glutenu jest trudne, a wręcz niemożliwe. Mamy jed ...
Kasia
19093 wyświetleń
2
polubień
cze 25, 2015
Udostępnij
Zeszłoroczne ziemniaki nie smakują już zbyt dobrze. Można je jednak wykorzystać na przykład do placków, w których lepiej się sprawdzają. Nasza propozycja jest oczywiście bezglutenowa i nie znajdziecie ...
Kasia
6779 wyświetleń
2
polubień
cze 16, 2015
Udostępnij
Czy znacie dynię Hokkaido? Jest to dość popularna w Polsce dynia, która dostępna jest przez cały rok. Można ją kupić w wielu sklepach ze zdrową żywnością. Jest ona mniejsza od naszej zwykłej polskiej ...
Kasia
17400 wyświetleń
4
polubień
kwi 28, 2015
Udostępnij
Kto nie lubi placków? Chyba wszyscy je lubią. Osoby na diecie bezglutenowej tęsknią za tym daniem. Mamy dla Was dobrą wiadomość. Placki bez glutenu też mogą być smaczne! Robi się je bardzo szybko, naw ...
AP
7754 wyświetleń
3
polubień
lis 4, 2014
Udostępnij
Quinoa, czyli komosa ryżowa jest świetnym uzupełnieniem diety eliminacyjnej, ponieważ jest bardzo bogata w wartościowe białko roślinne. Zawiera komplet aminokwasów, które powinny trafiać do organizmu ...
admin
10020 wyświetleń
0
polubień
kwi 11, 2014
Udostępnij